ΔΙΑΜΟΝΗ

  • ΔΩΜΑΤΙΑ
Μέγεθος διαμερίσματος: 26 m2.
Αυτό το διώροφο διαμέρισμα έχει εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο υπνοδωμάτιο, με ιδιωτικό μπάνιο και πανοραμική επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Το ισόγειο διαθέτει άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και εστίες μαγειρέματος, καθώς και επιπλωμένη αυλή με θέα στο βουνό. Ο κάτω όροφος διαθέτει καθιστικό με καναπέ, μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα μπάνιου, καθώς και δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.
Μέγεθος δωματίου 23 m2.
Το στούντιο με θέα στη θάλασσα είναι κατάλληλο για δύο άτομα. Με παραδοσιακή σιδερένια κρεβάτια, το στούντιο διαθέτει κυκλαδίτικο στιλ και προσφέρει επιπλωμένη βεράντα με θέα στο Αιγαίο και στον κήπο. Όλα τα στούντιο διαθέτουν καλά εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και τραπέζι με καρέκλες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και Wi-Fi. Το μπάνιο διαθέτει ντους και δωρεάν προϊόντα μπάνιου.
Μέγεθος διαμερίσματος: 45 m2
Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο αίθριο με θέα στη θάλασσα, ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα μπάνιου. Το ευρύχωρο καθιστικό διαθέτει τραπεζαρία, δύο καναπέδες-κρεβάτια και μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με τραπέζι και καρέκλες για τέσσερις. Διατίθεται επίσης δωρεάν Wi-Fi και επίπεδη τηλεόραση. Αυτό το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα.
Μέγεθος διαμερίσματος: 44 m2
Αυτό το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο. Ο μεγάλος ανοικτός χώρος διαθέτει καθιστικό με τραπεζαρία, καναπέ-κρεβάτι και καλά εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και τραπεζαρία. Το μπάνιο διαθέτει ντους και δωρεάν προϊόντα μπάνιου, καθώς επίσης δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ένα επιπλέον κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί με επιπλέον χρέωση.
Μέγεθος διαμερίσματος: 44 m2
Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα μπάνιου. Ο ανοιχτός χώρος διαθέτει καθιστικό με δύο καναπέδες-κρεβάτια και καλά εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Παρακαλούμε σημειώσετε ότι αυτός ο τύπος δωματίου μπορεί να φιλοξενήσει μια δεύτερη βρεφική κούνια με επιπλέον χρέωση - επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων για επιβεβαίωση.